Проекти

 

Проекти на камини включват създаването на цялостен дизайн (скици, чертежи, описания и обяснения). Проекта е много важен етап от работата, който елиминира евентуални грешки, или неточности по време на изграждането.

Създаване на индивидуален проект преминава в три етапа. Първо получаваме данни от клиента. Второ извършваме необходимите измервания и скици на ръка. Трето пристъпваме към създаване на чертежи които съдържат пропорциите и определят точните размери на всяка част. На този етап също ще се вземат в предвид стила на интериора във вашия дом. Включително някои от вашите желания и фантазии. Може да изберете материалите, дизайна и стила на камината. Да добавите към него интересни декоративни решения като плотове, пейки, да избирате цвета на облицовката и други. След като анализиране тези данни с помощта на специални компютърни програми изготвяме 3 D дизайн на камината. Той показва как ще се впише бъдещата камина в интериора на помещението.

Като правило модела на камина се посочва от клиента, нашата задача е да го поставим в съществуваща декорация на дома. При поискване, проекти на камини може да бъдат изготвен заедно със заобикалящата среда като мебели, тапети, цвят , прозорци, декоративни елементи. По този начин, клиентът може ясно да види колко добре камината е интегрирана в интериора  и хармонизира  с дизайна на вътрешното пространство.

Въпреки това, проектът на камина може да се прилага, без да се правят детайлите на , а само на стените и пода. В този случай, клиентът, няма да се разсейва от ненужни подробности за своя интериор.Същият винаги може да бъде променен надеждно. Ще вижда основни и неизменни параметри при поставяне на камините. Такава визуализация веднага ви дава възможност да се разбере дали избраното място за камина е лесно за манипулиране  без да пречи на пространството в стаята. Не създава трудности при свободното движение из стаята, не блокира слънчевата светлина, не заема полезна жилищна площ и други.

Проекти на ками според желанията на клиента ни позволява да създадем истинска камина, която ще се откроява с оригиналност, индивидуалност и неговия личен стил.

Comments are closed.