Отворени огнища

Отворени огнища се вграждат в откритие камини. Интериорът предлага удоволствието от най-старите приятни усещания, породени от топлината на пламъка при гледката на огъня в дома. Тези огнища са изработени са от огнеупорни тухли и огнеупорен бетон. Евтини са,лесноосъществими за инсталиране и удобни за използване.

Предназначени за вграждане в облицовката при изработването на камините. По друг начин казано, първо се монтира огнището и около него се лепи облицовъчен материал. За такъв може да се използва тухли,дърво, мрамор,гранит, гнайс, варовик и други подходящи камъни съчетани в различни цветови гами.

Ако решите да си изградите камина, вие имате две възможности . Първата е да се консултирате със специалист и да поискате сметка за разходите,които вероятно ще ви се сторят доста високи. Вторият е определено по-евтино да си закупите едно нашите сглобяеми огнища които имат предимството, че струват много по-малко.

Трябва да се каже, че изграждането на камината е предизвикателна работа и не се препоръчва за аматьори с цел да се избегнат опасности за хората и нанасяне щети на вашия дом. Основното им предимство на отворени огнища е техническият проблем за правилно функциониране на камината който е решен от нас производителя. Като такива могат да се посочат неговата геометрия като височина, дължина,дълбочина и всички конструктивни особености от които зависи да не се връща обратно дим. Това с което сте обвързани  за да получите по-добър резултат при изграждането на творени огнища  е да следвате инструкциите за инсталиране които се дават при покупката.

ВИЖТЕ ИЗГРАДЕНИ КАМИНИ С ТЕЗИ ОГНИЩА

Comments are closed.